Världen har blivit en mindre plats på grund av teknikens framsteg. Idag kan vi köpa våra favoritmärken var som helst i världen på grund av möjligheten att online shopping. Shopify är en av de mest populära plattformarna för webbhotell. Att äga en butik på Shopify innebär också att hantera sin logistik. Lyckligtvis finns det 3 PL-leverantörer för Shopify.

3 PL-leverantörer för Shopify erbjuder ett antal tjänster. Du måste identifiera de tjänster du behöver för din butik och välja 3 PL-företag i enlighet därmed.

Här är en lista över de tjänster som tillhandahålls av ett 3 PL-företag:

Transport

Den här tjänsten innebär transport av lager från din fabrik till lager och till köparen.

Lagring och distribution

Dessa 3 PL-företag erbjuder lagerfaciliteter för lagring av inventeringen. De tar också hand om leverans av varor och returer, etc. Det finns 3 PL-företag som säkerställer samma dag eller nästa dag leveranser. Eftersom kunder förväntar sig snabba leveranser, rekommenderas det att välja en 3 PL-lösning för Shopify som har distribuerade lager nära kundplatser.

Finansiella tjänster

De 3 PL-företagen tillhandahåller optimering av det kompletta logistiknätverket som fraktrevision, kostnadsredovisning och kontroll, övervakning, orderbokning och spårning och hantering av lager.

När du är medveten om de tjänster som erbjuds av den specifika leverantören av 3 PL-lösningar för Shopify kan du välja den som bäst uppfyller dina krav.

Ett av de ledande namnen i 3 PL-lösningar för Shopify är Prime Penguin! Det är ett Stockholm-baserat företag som arbetar som 3 PL-partner för att hantera logistiken i E-butiken. Det är lätt att integrera din Shopify-butik i vår plattform eftersom vi redan är förinställda på Shopify. Vi erbjuder omfattande logistikhantering samtidigt som du lämnar den övergripande kontrollen i dina händer!