Effektiv logistikhantering är avgörande för att en e-butik ska lyckas. I takt med att fler och fler köpare går mot online-shoppingläget letar e-handelsföretag efter tredje parter för att stödja sin logistik. Det finns professionella logistikföretag som erbjuder 3 PL-tjänster till E-butiker.

3 PL-logistikföretag hjälper sina kunder genom att utföra aktiviteter som lager, lagerhantering, förpackning och frakt.

När du letar efter ett logistikföretag 3 PL för din E-butik finns det vissa faktorer som du måste leta efter innan du slutför en:

  • Logistikföretaget bör tillhandahålla de specifika tjänster du behöver för din butik. Om din butik levererar produkter till en hemmamarknad bör företaget ha ett bra distributionsnätverk i det land du levererar varorna. Å andra sidan, om du tillgodoser kunder på global nivå behöver du en logistikpartner som har lager i länder där dina kunder är baserade.
  • Välj ett logistikföretag 3 PL som enkelt integreras i din e-butik. Din 3 PL-partner bör vara kompatibel med den e-handelsplattform som din butik skapas på.
  • Leta alltid efter en logistikpartner som kan möjliggöra skalbarhet. När du växer ditt företag bör logistikföretaget 3 PL kunna tillgodose ditt växande behov.
  • Logistik är ett område där det finns många tekniska utvecklingar som sker. Välj en logistikpartner som kontinuerligt uppdaterar sig för att hålla jämna steg med de tekniska framstegen.
  • Innan du väljer 3 PL Company, kontrollera dess tidigare post angående leveranser. På denna konkurrenskraftiga marknad är tidiga leveranser nödvändiga för att behålla kunderna. Därför bör du välja en 3 PL-partner som ser till att produkterna levereras i tid.

Ett av de bästa logistikföretagen 3PL är Prime Penguin! Vi är ett Stockholm-baserat logistikföretag som tillhandahåller pålitliga tjänster.