Prime Penguin erbjuder logistiktjänster tillsammans med Sveriges bästa 3PL-företag. Prime Penguin arbetar som din logistikpartner för e-handel och tillhandahåller helhetslösning för 3PL-företag i Sverige. Vi på Prime Penguin har många års erfarenhet inom e-handel och erbjuder de senaste tjänsterna för 3PL-företag i Sverige. Prime Penguin erbjuder en molnbaserad tjänst (SaaS) och är tillgängliga över hela världen med kontor i Stockholm.

Stockholm är ett bra val för 3PL-företag på grund av följande skäl:

Hög efterfrågan för att handla online

Stockholm har en befolkning som ökar snabbt. Den många invånarna bidrar också till en ökad efterfrågan för att handla online. Den stora efterfrågan på onlinehandel gör det lönsamt att ha ett 3PL-bolag i Stockholm.

Stockholms stad

Att ha ett 3PL-företag i Stockholm gör det möjligt för företagen att tillgodose kundernas behov för snabba leveranser i hela Sverige, Norden, EU och världen. Det gör att Stockholm kan erbjuda Sveriges bästa 3PL.

Infrastruktur

Stockholm har mycket bra infrastruktur. Det finns ett väletablerat väg- och järnvägsnät och utöver dessa finns en effektiv och snabb färjetrafik. Flygplatsen i Stockholm är välansluten och anses vara en av de bästa i världen som tillsammans gör att Stockholm kan erbjuda Sveriges bästa 3PL.

Således ser vi att Stockholm är ett idealiskt läge för Sveriges bästa 3PL-bolag, eftersom det inte bara är hög efterfrågan för onlinehandel utan också har den nödvändiga infrastrukturen och anläggningarna för att tillgodose den ökande efterfrågan för snabba leveranser.

Varför erbjuder Prime Penguin det bästa tjänsterna för 3PL-företag i Sverige?

 • Vi har hög kompetens inom logistikhantering och garanterar snabba och effektiva 3PL-tjänster.
 • Vi har ett enkelt system och plattform som ansluts smidigt till din e-butik. Detta beror på att vi redan är förinställda hos de flesta större e-handelsplattformarna och 3PL-företagens orderhanteringssystem (WMS).
 • Vi erbjuder att kunna koppla upp dig mot satellitlager som finns i olika delar av världen. Du kan välja flera lager beroende på vart dina kunder befinner sig för snabba och problemfria leveranser.
 • På den konkurrensutsatta e-handelsmarknaden är låga nedtider viktiga för ett företag. Prime Penguin är Sveriges bästa 3PL-företag har minimala nedtider för sina tjänster inom tredjepartslogistik.
 • Med låga nedtider i kombination med att använda de bästa systemen transportsätten för 3PL, garanterar Prime Penguin snabba och punktliga leveranser till dina kunder.
 • Vi erbjuder heltäckande, effektiva och skalbara lösningar för att ta hand om din tredjepartslogistik.
 • Vi har ett perfekt system där du kan spåra dina ordrar, ta fram digitala rapporter, översikt över dina kostnader mm. Vi synkroniserar logistiksystem och lager på ett effektivt sätt.
 • Vi tillhandahåller data i realtid för att hantera din inventering.
 • Vi har automatiserade system för effektiv orderuppföljning. Detta hjälper er att minimera fel och sänka kostnaderna.
 • Vi erbjuder även olika mervärdestjänster som kvalitetskontroll av lager på kvitto etc.
 • Det som gör oss Sveriges bästa 3PL-företag är att vi erbjuder dig fullständig kontroll över hanteringen av din logistik med hjälp av ett användarvänligt gränssnitt. Detta gränssnitt kan integreras i alla typer av enheter.
 • Vi erbjuder skräddarsydda logistiklösningar till våra kunder.
 • Prime Penguin erbjuder en kostnadseffektiv och sömlös logistikhantering för ditt lager för att kunna erbjuda Sveriges bästa 3PL-företag.

På grund av dessa fördelar ser vi att Prime Penguin är ett av Sveriges bästa 3PL-företag.